Witness the fitness

Igår var tjock, that's fer sure.
Eric och jag dissade en utekväll för att istället käka på McDonalds och kolla på film. Nästan skämmigt. ;$$$ Åkte sedan till brorsan min för att låna hans fina systemkamera (GIEEEEF) och hälsa på kattisarna igen som hade hunnit bli nästan dubbelt så stora sen sist. På vägen hem snöade det like crazy, och jag har fortfarande varken halsduk eller vantar. Fail.

A little' sumtin sumtin av hur Eric skulle se ut med ett kaninansikte.

Meow

Var hos brorsan idag och hälsade på dem superduperübersöta kattungarna.
Sen satt Eric med brorsan och mixade Lady Gaga i några timmar, det var ju... intressant.


Hejdo!

Girl, Interrupted






505

Idag var jag hos doktorn. Sen tejpade jag fast en mugg till Erics hand.


No buses

Idag var riktigt jävla fin. När my darling clementine kom över så överraskade han mig i dörren med en stor bukett röda rosor och en  g a l e t  v a c k e r   present till mig (!!). Skuttade sedan omkring som en hyperaktiv duracellkanin resten av dan med det töntigaste leéndet på läpparna you could ever imagine. Åkte sedan till stan, där vi bl.a åt på donken. Köpte också med oss ett gäng helt oemotståndliga rostade mandlar med oss hem, för tjockt ska det va'. Väl hemma såg vi på Scott Pilgrim VS. The World som ett riktigt epic avslut på en epic dag. Over and out.



Sketchead

Nu äre fredagsmyyyyyyyyys!
Var tjock med Eric idag och åt kladdkaka… how to say no? Fick också lite plugg gjort på musikproduktionen, brabra. Somnade sedan till Prince of Persia. Är det bara jag som hängt upp mig på hur fin hon som spelar prinsessan är? Uä.

"Are you sad?"

Met up med Cissi idag och kollade på en fotoutställning av Sophie Calle @ Hasselblad Center som faktiskt var sjukt bra, även om jag inte hade förväntat mig något särskilt. Blev sedan en fika (jag älskar kladdkaka) innan jag åkte hem för att vara med älsk. Ska nog skriva lite om Sophie Calle nån dag... hon är tuff.
Vill ni läsa om utställningen kan ni kolla här. :)

The afternoon's hat

Behövde pluggas idag så det blev staden med Eric. Satte oss eventually på Cappucino efter att ha letat i några år efter ett café med längre öppettider - pluggandet gick errr... let's say sådär. Köpte med oss rostade mandlar hem som jag smakade på for the first time EVER!!! Too bad att det var gott thou, för det var dyrt. /sadface


Apotek-Arne

Stack på äventyr till Ikea med Eric där vi drack årets första julmust. Nom!

RSS 2.0