Scott Pilgrim vs. The World

Var idag på bio med världens sötaste Margit och såg på Scott Pilgrim vs. The World-
 så himla braaaaaaagsahgfhsguiouiuii :D

Paris Blue

Lyssnade idag på Lykke Li's nya singel som jag gått och längtat till så.
Blev särskilt förälskad i b-side låten Paris Blue. Lyssna!


Fall/falling

Idag hoppar min bror fallskärm, oh the envy.
Det närmsta jag kommit fallskärmshoppning so far är parasailing (som på bilden nedan) där man hänger i en fallskärm som är fastspänd till en båt, vilket jag provat på två gånger. Kul var det, men det är nog knappast i närheten av den kittlande känslan som man får av att kasta sig ut från ett plan och sedan falla 200 km/h. Att hoppa fallskärm someday är ett big måste!
source. source. source.

FÖRRESTEN

...PÅVÄGEN HEM FICK JAG SYN PÅ TVÅ RÅDJUR!!!!!! Gjorde min dag. <3


Torsdag

Bonsoir! Har haft rätt fullt upp med skolan på sistone så bloggen har fått bli lidande, men slänger upp lite bilder på lager så fort jag har tid.  Igår var himla chill, missade for once inte bussen, hade sedan teori på idrotten, och på musikteorin hade barely hälften av klassen lämnat in läxan - så vi som hade gjort den blev då bjudna på fika av Dennis och fick slacka i kaféet tills resten av klassen hade gjort klart läxan, vilket blev hela lektionen. <3 "Det lönar sig att göra läxan!" like he said. På multimedian var det mest bara instorming med lite idéer till vårt nya projekt, och så såg vi klart på en dokumentär om en fransk lindansare som hade lindansat mellan tvillingtornen i New York, 'cool.

Idag var slightly mindre chill, kan partly bero på mitt craving efter sömn. På tal om sömnbrist så sa jag något VÄLDIGT mysko idag då jag och Eric såg en bild på sådana där bakelser som kallas "dammsugare"...

- Tycker du sånna är goda? :S
- Nej... eller, jag minns knappt hur dem smakar, men det är väl sånt porslin i dem?
- Ja... -wait, what?!

Ehehhh. Menade såklart "marsipan" - hur jag fick "marsipan" till "porslin" is still a mystery. Efter skolan blev det donken med Eric som istället för sömn hade cravings efter en Big Mac...

Studiedag och rymden

Lite bilder från i onsdags, då man hade studiedag. <3
Jag och Eric figured att det bästa sättet att studera på är att åka till staden, prova tuffa paljett-baskrar, ludna hattar, pälsbollar och alla typer av huvudbonader in general, gå på bio, se 'I rymden finns inga känslor' och sedan åka upp och ner x antal gånger i hissen på Gothia Towers. Insåg precis hur mycket jag älskar heights!

Edit: Måste bara tillägga att "I rymden finns inga känslor" var himla bra. ^__^